Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Tunnels, torens en boomstammen voor hamsters


Hamsters zijn dol op tunnelen. In het wild leven veel hamsters in hun eigen ondergrondse tunnels om te ontkomen aan de warmte en roofdieren die boven de grond een gevaar voor ze vormen. Uw hamster zal in zijn nestmateriaal graven, maar ze vinden speeltunnels ook fijn. Het is belangrijk om uw hamster tunnels, torens en speel-boomstammen te geven wanneer hij niet voldoende nestmateriaal heeft om in te graven. Het is voor het welzijn van uw hamster van groot belang dat hij zich kan ingraven in het nestmateriaal in zijn kooi.


Hamsters zullen zich eindeloos vermaken met tunnels en nestmateriaal

Bekijk Omlets hamster-shop of ga naar uw plaatselijke dierenwinkel. U kunt kiezen voor veel verschillende speeltjes en tunnels. Wees er wel altijd zeker van dat het materiaal waarvan de tunnels, torens en boomstammen zijn gemaakt, geschikt is voor hamsters. Hamsters knabbelen aan werkelijk alles, zelfs dingen die niet goed voor ze zijn! Zorg er dus altijd voor dat het speelgoed dat u aan uw hamster geeft hamster-vriendelijk is.


Speelboomstammen zijn een geschikte speelplaats voor zowel hamsters en gerbils

Ook kunt u kiezen in een speelboomstam, zoals hierboven afgebeeld. Hier kunnen hamsters heerlijk in ravotten en in schuilen wanneer ze moe zijn. Deze speelboomstammen zijn verkrijgbaar in Omlets hamstershop.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties