Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Gezondheidszorg


Hamsters zijn geweldige huisdieren. Net als andere huisdieren kunnen hamsters wel eens ziek worden. In dit deel van Omlets hamstergids vindt u advies over verschillende aspecten van de gezondheid van uw hamster. Van het zelf controleren van de gezondheid van uw hamster tot een bezoekje aan de dierenarts.


hamster health
Er zijn veel dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw hamster gezond blijft

Dit hoofdstuk bevat onder andere informatie over hoe u de gezondheid van uw hamster kunt controleren en u vindt een overzicht van de meest voorkomende hamsteraandoeningen. Met deze lijst leert u de meest voorkomende ziektes herkennen, al moet worden opgemerkt dat deze lijst niet volledig is. Het is daarom verstandig een handboek over de gezondheid van hamsters te hebben dat u in geval van nood kunt raadplegen.


Zoals geldt voor alle huisdieren adviseren we dat wanneer u denkt dat er iets niet in orde is met uw hamster, een dierenarts te raadplegen. Indien u twijfelt of u de juiste diagnose heeft gesteld en het probleem zelf kunt behandelen, kan een dierenarts helpen en hopelijk gemoedsrust geven.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties