Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Tunnel speelgoed voor konijnen


Konijnen houden er van nature van om te tunnelen. In het wild graven ze uitgebreide gangenstelsels voor zichzelf en hun familie. Door hun natuurlijke instinct om te tunnelen, voelen ze zich ook het veiligst en het meest op hun gemak in een tunnel. Hieraan kunt u tegemoet komen door ze genoeg hooi in hun hok te geven waarin ze kunnen ingraven, maar u kunt er ook voor kiezen aan hun ren een speeltunnel toe te voegen.


Konijnen hebben graag iets boven hun hoofd, zodat ze zich afgeschermd voelen van roofdieren

Als u een tunnel voor uw konijnen uitzoekt is het belangrijk dat deze groot genoeg is voor al uw konijnen, zodat ze er niet in vast kunnen komen te zitten. Hoewel konijnen in staat zijn door kleine gangen te kruipen, zijn hier natuurlijk wel grenzen aan! Pas ook op voor tunnels gemaakt van hout. Hier kunnen splinters vanaf komen of het kan behandeld zijn met een vernis dat niet veilig is voor uw konijnen.


Het Zippi tunnelsysteem van Omlet is groot genoeg voor alle konijnenrassen en is de leukste, handigste en veiligste manier om uw konijnenhok met een ren te verbinden. Stel hier een Zippi tunnel samen die past bij uw tuin.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties