Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Konijnenhokken

Als u uw konijnen buiten houdt, dan zullen ze het grootste deel van hun leven in hun hok en ren doorbrengen, dus zorg ervoor dat u ze een goed onderkomen geeft! De meeste eigenaren kiezen voor een hok waaraan een ren verbonden is, aangezien konijnen vrij grote dieren zijn die veel ruimte nodig hebben om in rond te rennen. Door een hok-ren combinatie te nemen bespaart u tijd omdat u uw konijnen niet meermaals per dag van de ene naar de andere plaats hoeft over te brengen. Ook geeft het uw konijnen de vrijheid zelf te bepalen waar ze willen zijn.
De
Eglu is perfect voor het houden van konijnen

Ook als u uw konijnen binnen houdt hebben ze een hok nodig - een plaats waar ze zich thuis voelen. Dit is hun basis, de plaats waar ze slapen en een veilige plek waar ze naar toe kunnen als ze bang of nerveus zijn. Een mensenhuis kan best eng zijn voor konijnen, dus waarderen ze een eigen plaats.

Er zijn verschillende soorten hokken waaruit u kunt kiezen, en of u voor een modern of traditioneler hok kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. In dit hoofdstuk van onze konijnengids geven we informatie over beide, en hebben we natuurlijk speciale aandacht voor de populaire Eglu, een modern hok dat speciaal voor konijnen is ontworpen.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties