Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Een tunnelsysteem voor konijnen maken

Het opzetten van een tunnelsysteem, waarbij een konijnenhok via tunnelbuizen aan een ren wordt bevestigd, vraagt om wat denkwerk vooraf. Het is niet zomaar een aanvulling op een ren, het is de afwerking die ervoor zorgt dat een kooi en ren veranderen in een waar konijnenhol.

Als u van plan bent om een opstelling te maken die bestaat uit meer dan een eenvoudige tunnel-verbinding tussen het hok en de ren, dan kan het handig zijn om van tevoren een plan uit te tekenen. Bijvoorbeeld, hoeveel ruimte heeft u? Moet u bochten maken met de tunnels? Wilt u gebruik maken van een T-splitsing? Zijn alle delen van de tunnelbuizen makkelijk te bereiken om schoon te maken? Is het mogelijk om wat tunnels achter de bloembedden te laten lopen, of rond een boom of paal, om zo de ruimte maximaal te benutten?


U kunt een tunnelsysteem maken dat helemaal past bij de ruimte die u heeft

Het Zippi tunnelsysteem voor konijnen heeft een oplossing voor al deze uitdagingen. Het is ideaal voor alle soorten en maten tuinen - en met een diameter van 180mm ook voor alle formaten konijnen. De buizen van flexibel plastic zijn elk 90cm lang, zodat ze passen rond de contouren van uw gazon, of waar u ze ook besluit te plaatsen.

Modulaire konijnentunnels

Traditionele houten konijnenhokken of Eglu Go konijnenhokken kunnen met een (speel)ren worden verbonden door gebruik te maken van de Zippi verbindingen. Het systeem werkt perfect met de Zippi konijnenrennen en speelrennen.

Met wat ruimte en verbeelding kunt u veel plezier hebben:

  • Gebruik een T-splitsing om een hok te verbinden met twee rennen.
  • Houd de tunnels van de grond met de Zippi tunnelsteunen, zodat de begroeiing eronder behouden blijft.
  • Meerdere hokken kunnen worden verbonden met een centrale, gemeenschappelijke ren of voergebied.
  • Delen van de tunnel kunnen naar een hoger gelegen voerstation worden gebracht of een verbinding vormen tussen een verhoogd konijnenhok en een ren op grondniveau.
  • Delen van de tunnel kunnen worden begraven, om het op een echt konijnenhol te laten lijken.

Verwante producten

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Er zijn nog geen reacties