Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Konijnenren


Voor konijnen is het absoluut noodzakelijk dat ze een ren hebben. Het zijn dieren die veel bewegen en de mogelijkheid moeten hebben om rond te rennen en voldoende beweging te krijgen. Enkel een hok geeft uw konijnen niet voldoende ruimte. Ze hebben een veel groter gebied nodig, namelijk een ren. Een ren is een stevige omheining waarin uw dieren veilig kunnen bewegen. Veel konijnenhokken zijn standaard voorzien van een ren. Dit is handig voor de konijnen maar ook voor hun eigenaren, omdat u hierdoor uw konijnen niet steeds in en uit hun ren hoeft te laten. Uw konijnen hebben zo meer vrijheid in hun keuze waar ze willen zijn.


Konijnen vinden het heerlijk om te kunnen rondrennen, hun poten te kunnen strekken en van de buitenlucht te genieten

Sommige rennen zijn voorzien van een metalen vloerraster. Het is dan belangrijk dat het raster de grond raakt, zodat uw konijnen op het gras kunnen lopen in plaats van op het metaal. Dit is namelijk erg pijnlijk voor ze en kan voor problemen zorgen zoals verwonding en ontstekingen.


Aan alle Eglu's kan een ren worden bevestigd, of u nu kiest voor de Eglu Classic of de nieuwe Eglu Go. Deze rennen zijn gemaakt van sterk staalraster en voorzien van een vos-bestendige flensrand.

Reacties

Er zijn nog geen reacties