Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Een grotere ren voor uw konijnen


Als u een ruime tuin heeft dan wilt u uw konijnen hier misschien een groter deel van geven dan uw huidige konijnenhok en ren nu toelaat. Als u er de ruimte voor heeft dan zullen uw konijnen u hier erg dankbaar voor zijn! Ze zullen het heerlijk vinden om meer ruimte te hebben om in rond te snuffelen en in rond te rennen. Afhankelijk van het hok en de ren die u heeft, is het misschien mogelijk om een renuitbreiding aan te schaffen. Dit is zeker mogelijk voor Omlets Eglu konijnenhokken, de Eglu Classic en de Eglu Go.


De ren van elke Eglu kan worden uitgebreid

Omlet heeft renuitbreidingen voor de Eglu's ontworpen om uw bestaande Eglu ren uit te breiden en uw konijnen nog meer ruimte te geven. Bestel de renuitbreiding op onze website, wij bezorgen het bij u thuis en u kunt het eenvoudig monteren aan uw huidige ren.


Als u een Eglu heeft, bestel dan eerst renuitbreiding kit A. Als u renuitbreiding kit A heeft, kunt u vervolgens zo veel renuitbreidingen kit B toevoegen als u wenst. Elk renverlengstuk geeft uw konijn een extra meter om in te spelen.


Als u een Eglu Go heeft dan heeft u slechts één soort uitbreiding nodig. Deze kunt u aan uw bestaande ren toevoegen om vervolgens de originele eindpanelen aan te bevestigen. Net als bij de Eglu Classic geeft elk verlengstuk uw konijnen een extra meter ruimte.

Bekijk in deze video de voordelen van de buitenren voor konijnen (Engel gesproken)

Verwante producten

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Er zijn nog geen reacties