Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Mogelijkheden wat betreft konijnenhokken


Eén van de belangrijkste keuzes die een konijneneigenaar voor zijn dieren moet maken is: 'wat voor onderkomen geef ik aan mijn konijnen?' Omdat dit de plaats is waar uw konijnen het grootste deel van hun leven zullen doorbrengen is het belangrijk dat dit een veilige plek is die groot genoeg voor ze is. Het verblijf moet groot genoeg zijn, maar voor welk ontwerp u kiest staat u vrij. Verplaatsbaar of niet? Modern of traditioneel? Kunststof of hout?


Wij bieden twee konijnenhokken aan op onze website - de Eglu Classic en de Eglu Go. Beide hokken zijn een uitstekende keuze om twee middelgrote konijnen in te huisvesten. Deze moderne hokken zijn te verkrijgen met een uit te breiden, vos-veilige ren, waarin uw konijnen kunnen genieten van de buitenlucht. Bij deze konijnenhokken krijgt u gratis de benodigdheden die elke konijneneigenaar nodig heeft: een hooiruif, een drinkfles en een dekzeil voor de ren om uw konijnen te beschermen tegen de regen en de zon.


Omlets Eglus zijn een stijlvol, veilig en modern alternatief voor traditionele houten konijnenhokken

Kom meer over Omlets konijnenhokken te weten in onze shop. Bekijk ook de video's die we over deze hokken hebben gemaakt. De Eglus zijn bijvoorbeeld zo ontworpen dat ze heel makkelijk kunnen worden schoongemaakt. Bekijk de video op de op de Eglu pagina.

Bekijk hier het Eglu Go konijnenhok - de meest stijlvolle en meest eenvoudige manier om dieren te houden!

Reacties

Er zijn nog geen reacties