Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kippentractors

De vakkundig ontworpen en onderhoudsvrije kippenhokken van Omlet zijn bijzonder flexibel. Spijt van de gekozen plek voor het kippenhok, dat is nu verleden tijd. Bij Omlet vindt u mobiele kippenhokken die moeiteloos door slechts één persoon kunnen worden verplaatst. Stelt u zich eens voor hoe makkelijk het is om de definitieve keuze voor de plek van het kippenhok niet te hoeven maken.

1469 reviews
Eglu Cube groot kippenhok met ren
382 reviews
Eglu Go UP verhoogd kippenhok met ren
420 reviews
eglu go verplaatsbaar kippenhok met ren

Tractors zijn niet alleen voor boerderijen

Een toom van elk formaat zal genieten van de flexibiliteit van een kippentractor. Dit type kippenhokken is zo genoemd omdat kippen de grond kunnen omwoelen en het gras in de tuin kunnen trimmen, wat deze mobiele kippenhokken zowel nuttig als handig maakt. Onze kippentractors kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst door middel van de optionele geïntegreerde handgrepen en wielen. Laat uw kippen rondscharrelen op een vers stuk gras, zoeken naar insecten en genieten van schaduw door de wielen in te schakelen en uw vogels te verplaatsen naar een nieuwe plek in de tuin.

3 redenen om een kippentractor van Omlet te kopen

  • Onderhoudsvrije, makkelijk te reinigen kippenhuizen die lang meegaan.
  • Verplaats uw kippen moeiteloos om ze een stuk vers gras te geven, schaduw te bieden of als u uw tuin wilt herinrichten.
  • Bewegingsvrijheid voor u en uw kippen.

Creëer de ultieme omgeving voor uw kippen – waar ze ook zijn

We hebben de spreekwoordelijke fundering gelegd voor succesvol kippen houden, zonder er vastgoed van te maken. Naast dat ze verplaatsbaar zijn, kunnen onze kippentractors naar wens worden aangevuld met verrijkende accessoires.

Expertise van het hoogste niveau

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. De vakkennis die we gebruiken voor het vervaardigen van onze kippenhokken is het resultaat van uitgebreid onderzoek, wat leidt tot een buitengewoon resultaat. Iedereen kan kippen houden op de 'Omlet-manier': zonder stress en overal.