Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Mobiele kippenhokken

Bij Omlet vindt u mobiele kippenhokken die moeiteloos door slechts één persoon kunnen worden verplaatst. Dit maakt de vakkundig ontworpen en onderhoudsvrije kippenhokken van Omlet bijzonder flexibel. Spijt van de gekozen plek voor het kippenhok, dat is nu verleden tijd. Stelt u zich eens voor hoe makkelijk het is om de definitieve keuze voor de plek van het kippenhok niet te hoeven maken.
Eglu pro extra groot kippenhok voor maximaal 15 kippen
Shop Eglu Pro
Eglu Cube groot kippenhok voor maximaal 10 kippen
Shop Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go UP
Eglu Go chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go

Mobiliteit voor kippen

Een toom van elk formaat zal genieten van de flexibiliteit van een mobiel kippenhok. Onze kippenhokken kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst door middel van de optionele geïntegreerde handgrepen en wielen. Laat uw kippen rondscharrelen op een vers stuk gras, zoeken naar insecten en genieten van schaduw door de wielen in te schakelen en uw vogels te verplaatsen naar een nieuwe plek in de tuin.

3 redenen om een kippenhok van Omlet te kopen

  • Verplaats uw kippen moeiteloos om ze een stuk vers gras te geven, schaduw te bieden of als u uw tuin wilt herinrichten.
  • Onderhoudsvrije, makkelijk te reinigen kippenhokken die lang meegaan.
  • Bewegingsvrijheid voor u en uw kippen.

Creëer de ultieme omgeving voor uw kippen – waar ze ook zijn

We hebben de spreekwoordelijke fundering gelegd voor succesvol kippen houden, zonder er vastgoed van te maken. Naast dat ze verplaatsbaar zijn, kunnen onze grote kippenhokken naar wens worden aangevuld met verrijkende accessoires.

Expertise van het hoogste niveau

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. De vakkennis die we gebruiken voor het vervaardigen van onze kippenhokken is het resultaat van uitgebreid onderzoek, wat leidt tot een buitengewoon resultaat. Iedereen kan kippen houden op de 'Omlet-manier': zonder stress en overal.