Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Smart Autodoor Control Panel

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 59,00

Maak je bestaande Autodoor slim en blijf verbonden, waar je ook bent door jouw bedieningspaneel te vervangen met onze nieuwe smart wifi versie.

 • Krijg notificaties op je telefoon wanneer de deur opent en sluit
 • Beheer je instellingen via de app
 • Open en sluit de deur handmatig vanaf je telefoon
 • Volledige gemoedsrust, waar je ook bent
 • Download de Omlet app voor Apple & Android
 • Voor het omwisselen hoef je alleen het oude bedieningspaneel los te koppelen.

  Ons nieuwe Control Panel heeft een verbeterde, gebruiksvriendelijke interface en een strak nieuw design. Je kunt de instellingen nog steeds handmatig veranderen via het paneel en hij kan op precies dezelfde manier als voorheen worden bevestigd aan het kippenhok of de kippenren.

  Het Smart Autodoor Control Panel wordt geleverd met een kabel van 180 cm om aan te sluiten op netstroom. De deur kan ook worden gevoed door batterijen gedurende maximaal 3 maanden.

  Veelgestelde vragen

  Als jouw Autodoor met wifi verbindt, raden we aan de voeding te gebruiken die je bij de deur hebt ontvangen. Zo kan de deur voortdurend inchecken en kun je de deur en app gebruiken zoals bedoeld.

  Je kunt de deur ook voorzien van batterijen, maar om stroom te besparen zal de deur slechts elke tien minuten inloggen via wifi. Tussen deze momenten door, kun je de deur niet openen of sluiten. Je kunt op de knop klikken om te openen of sluiten, maar de actie wordt bij de volgende check-in pas uitgevoerd.

  Als je de Autodoor aansluit op een zonnepaneel of een ander type stroombron, kunnen we geen (expliciete of impliciete) garantie, service of advies bieden.

  Ga naar de app store die je normaal gesproken gebruikt om nieuwe apps te downloaden en zoek op Omlet.

  De slimme functies zijn ontworpen voor gebruik met een constante, betrouwbare stroombron. Voor de beste ervaring raden we aan om netstroom te gebruiken.

  Alle instellingen worden opgeslagen in het control panel, de deur zal dus functioneren zoals jij wilt. Als de verbinding is hersteld, kun je de app weer gebruiken.

  Ja, je kunt de toegang tot de deur delen met familie en vrienden, zodat zij de status van de deur kunnen bekijken en meldingen ontvangen. Jij bepaalt of je iemand volledige toegang wilt geven, of alleen toestemming geeft om de status van de deur te controleren.

  Dat is afhankelijk van de sterkte van jouw wifi-netwerk, maar we adviseren om de deur binnen een afstand van minimaal 20 meter van de wifi-bron te houden.

  Nee, je kunt de deur bedienen en de instellingen via het control panel veranderen. Als je de deur op netstroom hebt aangesloten, kun je deze op de normale manier instellen en de deur op het control panel programmeren. Wil je batterijen gebruiken, dan moet de firmware eerst worden bijgewerkt. Om dit te doen, moet je:

 • De app downloaden en het control panel verbinden met je wifi
 • 5 tot 10 minuten wachten tot de firmware is bijgewerkt
 • De fabrieksinstellingen resetten (raadpleeg de handleiding voor informatie over hoe je dit moet doen)
 • De discovery mode op het control panel verlaten
 • Zodra dit is gebeurd, kun je de deur en het control panel op het kippenhok instellen en zoals gewenst programmeren. Neem contact op met ons Customer Experience Team als je problemen ondervindt.

  Klantenfoto's

  Slim, veilig en eenvoudig
  Ik vind de meldingen en bevestiging bij het openen en sluiten van de deur leuk.
  Ik vind het fijn dat ik de deur van binnenuit kan openen en sluiten.

  Geverifieerde beoordelingen

  Smart Autodoor Control Panel

  5 Sterren:

  4 Sterren:

  3 Sterren:

  2 Sterren:

  1 Ster: