Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Gardenia collectie

Ontdek onze nieuwe limited edition collectie designerhondenmanden met vijf unieke prints, geïnspireerd door de plek waar honden zo graag rondstruinen, snuffelen en spelen: de zomertuin.
Filters
Prijsbereik
Stel een min. en max. prijs in of gebruik de slider.
 
 
Resetten
Aanvragen
je hebt 0 van de 0 producten bekeken
Meer laden

Dromen van een zomertuin

De Gardenia-collectie designerhondenmanden van Omlet is geïnspireerd op de complexe patronen en fijne bloesems van een bloeiende zomertuin. De gedurfde kleuren van geurige bloemen, het rustgevende gezoem van bijen die nectar naar hun korf brengen, en het zachte getrippel van pootjes op een zonovergoten terras. Allemaal roepen ze een gevoel van comfort en blijdschap op, zoals de band die we hebben met onze trouwe viervoeters.

4 redenen om een mand uit de Gardenia collectie te kiezen

  1. Personaliseer. Omlets designer-hondenmanden maken het mogelijk een hondenmand samen te stellen die past bij uw interieur en de persoonlijkheid van u en uw hond. Maak de look helemaal af met een bijpassende riem, halsband en poepzakjesdispenser.
  2. Comfort. Het traagschuim Bolsterbed, het comfortabele hondennest of het rijk gevoerde hondenkussen − welke mand u ook kiest, we beloven dat onze hondenmanden zorgen voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning om uw hond nog beter te laten slapen.
  3. Wasbaar. Als het om hondenmanden gaat, maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunnen de hoezen van al onze hondenmanden in de machinewasbare worden gewassen. Rits de hoes van de mand en was het in de wasmachine om vuil en geur eenvoudig te verwijderen.
  4. Duurzaam. De stof van elke hoes van de Gardenia collectie is gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen, zorgvuldig geweven tot comfortabele en duurzame materialen. Goed voor uw hond en goed voor de planeet.

Allerlei opties om uit te kiezen

Een droom-slaapoplossing voor uw hond ontwerpen kan alleen als u de slaapplek aanpast aan de behoeftes van uw hond. Maak de dagdromen van uw hond nog fijner met een heerlijk zacht hondendeken of maak de slaapplek nog knusser door de mand in een bench te plaatsen. Omlet weet dat slaap voor honden belangrijk is. Daarom maken we producten die ertoe doen.

Accentueer met accessoires

Accessoires maken alles beter - en dat geldt ook voor wandelingen met de hond. Onze bijpassende halsbanden, riemen en poepzakjeshouders zijn ook verkrijgbaar in de prints Gardenia sage, Gardenia porcelain en prism kaleidoscope. Alle accessoires zijn gemaakt van dezelfde duurzame stof, gecombineerd met unieke details van appelleer.

Hoe Omlet u en uw hond nog dichter bij elkaar brengt

We weten dat er buiten onze honden nog een wereld bestaat, maar voor onze honden zijn wij de enige wereld die zij kennen. We vroegen ons af hoe we de gedeelde verwondering en vreugde konden samenbrengen, zodat mensen en honden er van kunnen genieten. Gardenia is niet zomaar een designpatroon dat mooi staat in uw interieur en onder uw slapende hond. Deze kenmerkende prints weerspiegelen herinneringen aan de band en de vreugde die we delen met degene die het meest van ons houdt.