Broedeieren kopen...

Als u geen haan heeft of als u een kippenras wilt fokken dat u zelf nog niet heeft, dan is het kopen van bevruchte eieren de enige optie. Er is een groot aantal kippenfokkers en een grote verscheidenheid aan kippenrassen waaruit u kunt kiezen. Voor hulp bij het maken van de keuze voor het kippenras dat het beste bij u past, is het de moeite waard om onze kippenrassengids te raadplegen.

Some egg package for the post

Zo worden per post verzonden eieren verpakt

Het vinden van een kippenfokker
Als u op zoek bent naar een specifiek ras dan vindt u deze misschien in de plaatselijke krant, op marktplaats.nl of 2dehands.be, Craigslist of in een pluimvee tijdschrift. Wanneer u broedeieren koopt is het belangrijk dat u ze koopt van een fokker met een goede reputatie. Als het mogelijk is kunt u de eieren het beste zelf ophalen bij een fokker bij u in de buurt, omdat het vervoeren van eieren de kans op uitkomen kan verkleinen.

Hoeveel kost een broedei ongeveer?
De prijs van een bevrucht ei verschilt van ras tot ras. De duurste eieren zijn vanzelfsprekend van zeldzame rassen en rassen die niet veel eieren leggen. De prijs van een ei ligt doorgaans tussen de €1,00 en €2,20

Klantenfoto's

Reacties:

Hoekstra, 24 April 2020

Wij zoeken broedeieren van het Brakel Hoen groot.


Mohammed, 17 February 2020

Ben op zoek naar eieren van Brugse Vechter of Luikse Vechter Ik woon in Belgie. Mvg Mo


Maureen, 27 December 2018

ik weet niet of het wel zon goed idee is om kippen eieren te vervoeren via post

Laat een reactie achter