Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kunststof kippenhokken

Omlets kunststof kippenhokken zijn uniek in de wereld van kippenhouders. Onze vakkundig ontworpen, goed geïsoleerde kippenhokken bieden uw kippen optimale bescherming en beperken de tijd die u kwijt bent aan het schoonmaken van het kippenhok. Arbeidsintensieve houten kippenhokken zijn nu verleden tijd, dankzij onze makkelijk te reinigen en onderhoudsvrije kippenhokken.
Eglu pro extra groot kippenhok voor maximaal 15 kippen
Shop Eglu Pro
Eglu Cube groot kippenhok voor maximaal 10 kippen
Shop Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go UP
Eglu Go chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go

Een kunststof kippenhok voor elke toom

Of u nu voor het eerst kippen houdt of een doorgewinterde kippenhouder bent, iedereen vindt een kippenhok dat past bij zijn wensen en ervaring. De combinatie van handige toegangspanelen, unieke sluitingsmechanismen en ingenieuze veiligheids- en isolatiemethoden, resulteert in een chique en onmisbaar product dat geschikt is voor elke hobbykippenhouder.

3 redenen om een kunststof kippenhok van Omlet te kopen

  1. Ruime kippenhokken, groot genoeg om tot wel tien krielkippen comfortabel te huisvesten.
  2. Mobiele kippenhokken zijn ideaal voor een kleinere tuin of toom, of bij extreme weersomstandigheden.
  3. Kippenhuizen zonder ren kunnen dienen als extra slaapplek of broedplaats voor een grotere toom.

Creëer een ultieme plek voor uw kippen

Kippen houden is voor iedereen een unieke ervaring, maar wij leggen graag de basis voor een succesvolle ervaring. Onze kunststof kippenhokken houden uw kippen warm in de winter en koel in de zomer, zijn roofdierbestendig en kunnen naar wens worden aangepast aan uw stijl of routine.

Expertise van het hoogste niveau

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. De vakkennis die we gebruiken voor het vervaardigen van onze kippenhokken is het resultaat van uitgebreid onderzoek, wat leidt tot een buitengewoon resultaat. Iedereen kan kippen houden op de 'Omlet-manier': zonder stress en overal.