Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Voerdispensers voor hamsters


Een voerbakje voor hamsters is heel geschikt voor het voeren van uw hamster. Dit in combinatie met een drinkfles is alles wat u nodig heeft om uw hamster van voer en water te voorzien.

too much food
Met een dispenser heeft uw hamster een eindeloze hoeveelheid eten tot zijn beschikking, dat hij waarschijnlijk niet opeet maar verstopt

Met een voerdispensers heeft uw hamster veel meer voer tot zijn beschikking dan dat hij dagelijks opeet. Toch zal hij het voer uit de dispenser nemen en verstoppen, waardoor u de dispenser vaak zult bijvullen omdat het lijkt alsof uw hamster geen voer meer heeft. Hamsters hebben van nature de neiging om een voedselvoorraad aan te leggen voor het geval er voedselschaarste optreedt. Wanneer u uw hamster een hoop voer geeft in zijn dispenser zal hij dit waarschijnlijk overal in zijn kooi verstoppen. Deze voorraden zult u tegenkomen wanneer u de hamsterkooi schoonmaakt en dan weg moeten gooien. En dat is natuurlijk zonde! Het is daarom vaak beter om uw hamster een voerbakje te geven en deze dagelijks met de juiste hoeveelheid voer bij te vullen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties