Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Drinkflessen voor konijnen


Drinkflessen voor konijnen zijn een essentieel accessoire in elk konijnenhok. Konijnen moeten te allen tijde vers, schoon water kunnen drinken om gehydrateerd te blijven. Hoewel konijnen een behoorlijke hoeveelheid vocht uit hun voer kunnen halen, zal het u verbazen hoeveel konijnen drinken.


De beste drinkflessen voor konijnen zijn flessen die rechtop staan en op zwaartekracht werken. Als u toch voor waterbakjes kiest, zult u merken dat u regelmatig het water moet verversen omdat er hooi en voerresten in komen en springerige konijnen ze per ongeluk omverstoten. Daarom zijn staande flessen de beste keuze. Bij de Eglu Go en de Eglu Classic, onze moderne alternatieven voor traditionele konijnenhokken, ontvangt u gratis zo'n drinkfles.


Konijnen hebben altijd vers water nodig

De drinkfles dient eens per week te worden schoongemaakt. Controleer dagelijks of de drinkfles naar behoren functioneert. Gelukkig is dit heel makkelijk te doen. Haal uw vinger over het metalen balletje in de tuit - als er water uitkomt werkt hij goed. Als dit niet het geval is, dan is de drinkfles kapot en dient deze onmiddellijk te worden vervangen. Als u niet meteen een nieuwe fles kunt kopen, dan kunt u in de tussentijd een bakje met water neerzetten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties