Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Voerbakjes voor konijnen


Konijnenvoerbakjes zijn een essentieel accessoire voor in het konijnenhok. Hiermee voorkomt u dat het droogvoer en verse voer overal over de grond verspreidt ligt en het maakt het veel makkelijker om te voorkomen dar uw konijnen ziek worden door het eten van bedorven voer. Wanneer u het voer los in de omheining van uw konijnen legt, is het lastiger het te verwijderen voordat het bederft.


Een ander voordeel van een voerbakje is dat het het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. Het is wel is waar een leuke afleiding voor uw konijnen wanneer u hun voer rondstrooit, maar het is beter dit slechts zo nu en dan te doen. De kans dat u niet opgegeten voer over het hoofd ziet tijdens het schoonmaken van hun omheining is veel groter, en dit kan bovendien ongewenste gasten aantrekken! Ratten en muizen zijn dol op konijnenvoer, zeker restjes die u tijdens het schoonmaken over het hoofd heeft gezien.


Bij de Eglu van Omlet ontvangt u een aantal gratis accessoires, zoals dit voerbakje voor konijnen

De meest geschikte voerbakjes voor konijnen hebben wat gewicht, zodat uw konijnen ze niet continu omver stoten. Metalen bakjes, of lage bakjes van aardewerk zijn het geschiktst, omdat ze niet zo makkelijk omver kunnen worden gegooid. De plastic bakjes zijn misschien wat goedkoper maar de keuze voor een zwaarder voerbakje scheelt uiteindelijk een hoop tijd en moeite.

Verwante producten

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Er zijn nog geen reacties