Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Droogvoer voor konijnen


Er is een groot aanbod konijnenvoer, gemengd of in pelletvorm. Droogvoer is een belangrijk onderdeel van het dieet van konijnen omdat het een aanvulling is op zowel hooi als vers voer. Het bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat uw konijnen gezond blijven en alles binnenkrijgen wat ze nodig hebben.


Het belangrijkste bij het uitzoeken van droogvoer is dat u voer koop dat speciaal voor konijnen is ontwikkeld. Dit bevat alle vitaminen en mineralen die uw konijnen nodig hebben om gezond te blijven. Voer geven dat voor een ander dier is bedoeld kan gevaarlijk zijn. Wat goed is voor het ene dier, is niet per se goed voor een ander dier, en het kan zelfs schadelijk zijn! Er is een ruim aanbod konijnenvoer waaruit u kunt kiezen.


Droogvoer geeft uw huisdieren de vitaminen en mineralen die ze nodig hebben om gezond te blijven

Ook belangrijk om te weten over droogvoer is dat wanneer u uw konijnen een ander soort droogvoer wilt geven, u de overgang van het oude naar het nieuwe voer heel geleidelijk dient te laten verlopen. Een te snelle overgang kan zorgen voor spijsverteringsproblemen. Het is gedurende het hele leven van uw konijnen belangrijk hier op te letten, maar het is misschien wel het belangrijkste wanneer u uw konijnen net heeft. Welk voer ze hiervoor ook kregen, zorg ervoor dat u er voldoende voorraad van heeft zodat u ze langzaam kunt laten wennen aan hun nieuwe voer.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties