Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hoe kunt u kabels beschermen tegen konijnentanden?


Als u uw konijnen los door het huis laat lopen, dan zult u een aantal voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Het kan voor zowel u als voor uw konijn gevaarlijk zijn wanneer uw huisdieren besluit zijn tanden in kabels te zetten. Een onbeschermde kabel kan niet alleen uw konijn elektrocuteren, maar het kan ook brand veroorzaken.

Bescherm alle kabels die binnen het bereik van uw konijnen zijn

Konijnen knagen. Veel. Dit doen ze niet altijd omdat ze iets nu per se zo lekker vinden, maar meer om hun snel groeiende tanden te slijten. Gelukkig zijn er verschillende dingen verkrijgbaar waarmee u uw huis veilig kunt maken voor konijnen. Via websites en dierenwinkels kunt u kabelbeschermers kopen die speciaal voor konijnen zijn ontwikkeld.


Als u kabelbeschermers koopt is het belangrijk dat u diegene kiest die speciaal voor konijnen bestemd zijn. Dit omdat deze kabelbeschermers zijn gemaakt van een materiaal dat niet schadelijk is voor konijnen en standaard kabelbeschermers schadelijke stoffen kunnen bevatten. Een uitzondering hierop is wanneer uw dierenarts u een specifiek merk aanbeveelt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties