Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Wat heb ik allemaal nodig voor een hamster?


Hamsters zijn maar kleine huisdieren, maar ze hebben wel een aantal dingen nodig. Hier vindt u een overzicht van dingen die u nodig heeft tijdens de eerste weken dat u een hamster heeft aangeschaft. Als u meer informatie en tips wenst over het verzorgen van uw hamster tijdens de eerste dagen, lees dan het hoofdstuk "Uw hamster thuisbrengen".

equipment for a hamster
Een aantal benodigdheden voor uw hamster

Om de eerste weken door te komen heeft u nodig:
Om ervoor te zorgen dat de overgang naar zijn nieuwe huis zo aangenaam mogelijk is voor uw hamster, is het verstandig om zijn kooi voor zijn komst in orde te brengen. De bovengenoemde benodigdheden zullen ervoor zorgen dat uw hamster een gelukkig en gezond leven kan leiden. Wel kan het zijn dat u in de loop der tijd nog een aantal andere dingen voor uw hamster zult moeten aanschaffen. Elk huisdier kan bijvoorbeeld gezondheidsproblemen krijgen en daarvoor medische verzorging nodig hebben.


hamsters new home
Alle huisdieren kunnen last krijgen van gezondheidsproblemen

Als u vermoedt dat uw huisdier problemen heeft met zijn gezondheid, kunt u ons hoofdstuk over hamsterziektes lezen en het advies van een dierenarts inwinnen.


Als u meer specifieke informatie zoekt over de verzorging van hamster, lees dan de hoofdstukken over 'Gezondheidszorg voor hamsters' to 'Huisvesting voor hamsters', 'Hamstervoer' en 'Speeltjes'.

Reacties:

Lotje, 29 oktober 2019

dit is precies het gene wat ik nodig had thanks