Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Konijnen zijn dol op spelletjes!


Het sleutelwoord om konijnen een uitdagende dag te geven is: variatie! Een goede manier om hiervoor te zorgen is door speelgoed in hun ren te leggen. Dat hoef u niet per se te kopen; u kunt dingen gebruiken die u al in huis heeft. Konijnen vinden het fijn om zich ergens in te verstoppen, ergens op en af te klimmen en ergens aan te knagen. Lees ter inspiratie ons hoofdstuk over konijnenspeelgoed of bekijk ons aanbod konijnenspeelgoed.

Konijnenspeelgoed zorgt voor de nodige afleiding voor uw huisdier

Kartonnen doos

Het lijkt simpel, maar het is net als met kleine kinderen: de doos waar het speelgoed in zit is vaak interessanter dan het speelgoed zelf! Zo hebben uw konijnen twee in één: iets om zich in te verstoppen en iets om aan te knagen.


Buizen

Afvoerbuizen en kartonnen rollen zijn heerlijk speelgoed voor konijnen. Ze rennen er in en uit, verstoppen zich en komen er zelfs achteruit uit als ze iets van de andere kant aan zien komen. Ontzettend leuk om naar te kijken!


Chews en Gnaws

Deze items zijn niet alleen uitdagend voor uw konijnen, maar ze hebben ook als voordeel dat het ervoor zorgt dat hun tanden slijten. Voor meer ideëen over speeltjes en knabbels voor konijnen, klik hier.


Ongeschikte voorwerpen

Geef uw konijnen zeker geen scherpe voorwerpen of dingen waarin het dier verstrikt kan raken.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties