Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hommel

Hommel bruinbandkarper bombus humilis Hommel - buff-tailed - bombus terrestris Hommel - gewone karper - bombus pascuorum Hommel - vroeg - bombus pratorum Hommel - boskoekoek - bombus sylvestris Hommel - tuin - bombus hortorum Hommel - roodstaart - bombus lapidarius Hommel - schrille karper - bombus sylvarum Hommel - boom - bombus hypnorum Hommel - witstaart - bombus lucornum

Hommel Geschiedenis


Hommels zijn een van de meest bijzondere bijensoorten. Ze leven van nectar en pollen van verschillende plantensoorten en zijn uitstekende bestuivers.

Hommel Gedrag


Hommels en honingbijen zijn de twee meest voorkomende bijensoorten die in volken leven. Ze hebben een jaarlijkse levenscyclus. Elk jaar bouwt de koningin een nest in bijvoorbeeld een holte in een muur, een haag of misschien wel onder het afdak van een schuur. De koningin legt een voorraad honing en pollen aan. Daarna legt ze vele eitjes die ze uitbroedt. De larven groeien darren, werkers of koninginnen. De nieuwe koninginnen planten zich voort en overleven de winter. De darren, werkers en oude koningin sterven al in de herfst. Het volgende jaar herhaalt deze cyclus zich in een nieuw nest.

Hommel Variëteiten


Er zijn vele verschillende soorten hommels, teveel om in deze introductie op te noemen. Vrijwel alle soorten zijn groot en hebben heldere kleuren. Bekijk de afbeeldingen hierboven of bezoek als u meer informatie wenst over hommels de website van het Bubblebee Conservation Trust of de website van het Natural History Museum (Engelstalig).

Hommel Status


gangbaar

Hommel afbeeldingen

Een mooie bloem die wordt gepoetst door bijen.
Bij op bloem
Bij met bloem
Wat stuifmeel krijgen ????
? Bombus sylvarum
Hommel op Salvia
bij op witte pioen
hommel
hommel
hommel

Hommel te koop


Let wel: Alle dieren die hier staan vermeld, kunnen alleen opgehaald worden. Ze kunnen niet geleverd worden door de verkoper of door Omlet. Als je een dier hebt gekocht, dan krijg je een e-mail met de contactgegevens van de verkoper.
Verkoop hier
Het is gratis
Sorry, er wordt momenteel geen Hommel te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Hommel


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.