Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Cavia's nader bekeken


Cavia's zijn een leuk en grappig gezelschap voor mensen van alle leeftijden. Al zijn ze maar klein, cavia's hebben uitgesproken en unieke persoonlijkheden. Als u erover nadenkt om cavia's te nemen, dan zult u worden beloond met grappige geluidjes, liefde en vermaak als uw huisdieren hun hooi verslinden alsof hun leven ervan af hangt. Als u al cavia's heeft, dan weet u uit eigen ervaring hoe leuk deze makkelijk te verzorgen dieren zijn.


Black and red guinea pig with carrot on grass
Cavia's zijn fantastische huisdieren voor zowel kinderen als volwassenen

Deze gids is bedoeld voor iedereen die al cavia's heeft, erover nadenkt om ze aan te schaffen of deze dieren voor het eerst houdt. We hebben alles wat u over cavia's en hun verzorging moet weten per onderwerp weergegeven, van het uitzoeken van een cavia tot het verzorgen van hun vacht.

Reacties:

Gea, 27 oktober 2019

Ja ik heb vorig jaar 2 cavies 'beertje's gekocht Utah en Boris, maar heel zielig vorig jaar december is Utah overleden. Hij had een longontsteking en een onsteking bij zijn urinewegen , zo zielig. Heb hem apart gezet voor de rust en hem moeten bijvoeren maar ook pijnstilling en antibiotica meten toedienen, en zo af en toe even bij mij gepakt geknuffeld en warm gehouden. Maar het heeft niet mogen baten. het zijn zulke schattige diertjes. En ja ik moet maar eens weer proberen om er 1 bij te nemen.