Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kippenhokdeuren

Een van de dingen die sommige mensen ervan weerhoudt kunnen te houden, is dat ze 's nachts in hun hok moeten worden gesloten en hier 's ochtends weer uit moeten worden gelaten.

Wat dit betreft zijn kippen heel verstandig - ze weten wanneer het bedtijd is en keren terug naar hun hok wanneer het donker wordt. De reden dat de deur achter ze moet worden gesloten is niet om te voorkomen dat ze 's avonds op zoek gaan naar een snack. Maar wel om te voorkomen dat ze een snack worden, voor vossen en andere ongewenste bezoekers.


Een automatische kippenhokdeur in een Eglu Cube Mk2 kippenhok

Automatische deuren voor kippenhokken

Als u er niet elke morgen en avond kunt zijn dan is hiervoor een makkelijke oplossing - een automatische deur voor kippenhokken.

De automatische deur moet werken op een timer of lichtsensor. Het leven van een kip wordt bepaald door zonsopgang en zonsondergang, waardoor de laatstgenoemde optie ideaal is. Ook moet de deur weerbestendig zijn, veilig en te gebruiken in combinatie met het hok en de ren die u heeft.

Omlets automatische kippenhokdeur

Bovengenoemde voorwaarden zijn vooropgesteld bij het ontwikkelen van Omlets automatische kippenhokdeur. Het is voorzien van zowel een timer als een lichtsensor, werk in alle weersomstandigheden (zelfs als de temperatuur daalt tot -20 graden) en kan worden gebruikt op een houten hok of ren van gaas. En het past ook perfect op de Eglu Cube.

Omlets Autodoor werkt op 4 AA batterijen. Het is makkelijk te monteren en als het eenmaal op zijn plaats zit is geen extra onderhoud vereist. Dankzij de ingebouwde veiligheidssensor komen laatkomers nooit vast te zitten tussen de sluitende deur.


De instelbare timer van Omlets automatische kippenhokdeur

De automatische kippenhokdeur maakt het makkelijker dan ooit om uw kippen uit hun hok te laten

Reacties:

Er zijn nog geen reacties