Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Een hond in combinatie met een drukke levensstijl

Het hebben van een hond is een grote verantwoordelijkheid. En in een wereld waarin onze agenda’s bomvol zijn, kost het best wat moeite om een hond en een drukke levensstijl te combineren. Gelukkig kunnen honden van nature onze stress wegnemen, dus als je hectische planning je boven het hoofd groeit, dan kan een hond alles een beetje beter maken.


Neem de hond mee naar het werk

Veel bedrijven erkennen de positieve impact van een hond op de productiviteit van werknemers. Honden brengen positiviteit met zich mee, dus als je hond relaxed is rondom anderen en je hebt het geluk te werken op een hond-vriendelijke werkplek, dan kan dat grote voordelen hebben. Niet alleen worden de sociale behoeften van de hond vervult, maar het geeft ook een morele boost aan het bedrijf.

Wist je dat het meenemen van de hond ook gezondheidsvoordelen heeft voor jullie allebei? Uren bij een bureau zitten zonder onderbreking is niet leuk of gezond, maar met de hond aan je zijde, genieten jullie allebei van extra wandelpauzes. Hierdoor komen jullie in beweging en daar voel je je goed door.

5 manieren om de werkplek geschikt te maken voor honden

1. Sommige mensen zijn geen ‘hondenmensen’ omdat ze allergisch zijn. Dus voordat je jouw beste vriend meeneemt naar kantoor, moet je eerst zeker zijn dat je geen allergische collega’s hebt.

2. Net als mensen, moet honden hun vaccinaties ook op orde hebben. Door de vaccins bij te houden, houd je niet alleen de hond, maar ook de mensen om hem heen gezond. Honden kunnen schadelijke bacteriën bij zich dragen die voor huidirritaties of andere ziektes kunnen zorgen bij mensen. Zorg er dus voor dat jouw kantoorhond gezond is.

3. De eerste dagen moet iedereen een beetje wennen aan elkaar. Als je hond nerveus is en dichtbij je wil blijven, maak dan een speciaal plekje waar hij zich veilig voelt, bijvoorbeeld met een knus traagschuim Bolsterbed voor honden. bij jouw werkplek. Andere honden vinden een wat rustigere plek prettiger om te chillen. In dit geval is een stevige, comfortabele hondenbench de perfecte manier om even weg te zijn van alle geluiden en commotie.

4. Ook al vindt je hond het leuk om de hele dag bij je te zijn, hij kan zich toch gaan vervelen. Zorg daarom voor genoeg hondenspeeltjes bij je bureau, zodat de hond een beetje vermaakt wordt tijdens jouw lange telefonische vergaderingen.

5. De koffieautomaat is een perfecte plek om even bij te praten met collega’s, maar wat gaat jouw hond drinken? Houd altijd een drinkbak met koud water bij je bureau, zodat de hond gehydrateerd blijft.

Huur iemand in die de hond uitlaat

Als het bedrijf waar je werkt geen honden toestaat en je bent 8 uur of langer van huis, hoe moet je dan voor de hond zorgen? Denk er eens over om een uitlaatservice in te huren. Net als mensen, zijn honden sociale dieren en als ze te lang alleen thuis gelaten worden, kunnen ze verlatingsangst krijgen.. Vermijd stress en ga op zoek naar iemand die je vertrouwt en die de hond een of twee keer per dag aandacht geeft. Als je een geschikt persoon hebt gevonden, geef de hond dan een mooie duurzame riem, halsband, en de juiste instructies zodat de hond van zijn wandeling kan genieten.

Plan tijd in om te verbinden

Wat als je drukke levensstijl zich niet buiten maar binnenshuis afspeelt? Misschien werk je wel thuis, of ben je druk met de huishouding. Hoewel je thuis bent, is het nog steeds net zo druk. Als hondeneigenaar lijkt het misschien makkelijk om meer tijd door te brengen met jouw hond wanneer je veel thuis bent, maar meestal zul je toch tijd moeten inplannen om samen met de hond door te brengen. Of je nou na de lunch samen gaat wandelen, of even een spelletje apporteren speelt: jij en je hond zullen allebei genieten op de momenten waarop jullie nog extra tijd nemen om met elkaar te verbinden.

Omlet hondenverzorging

De hond in je drukke levensstijl plaatsen is niet zo lastig als het misschien lijkt. Bij Omlet geloven we dat honden onze drukke leventjes leuker maken en dat is waarom wij producten ontwerpen die nog meer vreugde geven aan de tijd die jij met je hond doorbrengt. Met een beetje plannen en genoeg producten voor honden van Omlet, zoals hondenmanden, hondenbenches, halsbanden, en speelgoed voor honden, word jij hondeneigenaar van het jaar!

Dog being walked on their Omlet designer dog leash in Pawsteps Electric

Hond wordt uitgelaten met zijn Omlet Pawsteps Electric hondenriem.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties