Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Het hondenras kiezen dat bij je past

Een wildebras, een hondje dat graag in de watten wordt gelegd, of een zorgeloze viervoeter: geen hond is hetzelfde. Maar dat zijn wij ook niet. Daarom geloven we dat er een perfect huisdier voor ieder persoon is. Of je nu een beste vriend zoekt waar je mee op avontuur kunt gaan, of een relaxte bankhanger waar je de hele zondag mee kunt knuffelen. In dit gedeelte van de Omlet gids kijken we welke hond het best bij jouw levensstijl past.

Een hond vinden die bij jouw levensstijl past

Niet alle mensen en huisdieren passen bij elkaar. Als je bijvoorbeeld van hiken houdt, dan zal een mopshond daar niet zo enthousiast van worden. En andersom: als jij niet zo mobiel bent, dan zal een hond als een Mechelse Herder geen goede keuze zijn. Zonder adequate mentale en fysieke stimulatie, zullen actieve hondenrassen destructief gedrag vertonen uit verveling en frustratie.

Woon je in een flat of rustige buurt? Geen enkele hond is stil, maar sommige rassen zijn wel stiller dan andere, zoals de Engelse Buldog of Cavalier King Charles-spaniël. Honden die erg vocaal zijn, zijn onder andere de: Siberische Husky, Beagle en Basset Hound. Lees in onze Omlet hondengids verder over de verschillende hondenrassen om te ontdekken welke hond het beste bij jouw levensstijl past.

Voor jouw hond zorgen met Omlet

Als het neerkomt op het kiezen van het juiste hondenras voor jou, dan kan Omlet je helpen bij alles wat je nodig hebt om aan de reis te beginnen. En als je erachter bent welke hond het beste bij jouw levensstijl en gezin past, dan zal ons vakkundig ontworpen assortiment hondenproducten, zoals makkelijk te reinigen hondenmanden, hondenbenches en designer halsbanden en riemen je helpen om jullie nog dichter bij elkaar te brengen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties