Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Middelgrote hondenrassen

Er is een grote verscheidenheid aan middelgrote hondenrassen. U zult in dit deel van onze hondengids vast een hond kunnen vinden die helemaal past bij u en uw gezin.


A beautiful wiry Airedale Terrier Medium Sized_Dog's tongue out
Een prachtige draadharige airedaleterriër

Een middelgrote hond is betaalbaar, geschikt voor alle leeftijden en hebben over het algemeen geen speciale zorg of aandacht nodig. Deze formaatklasse bestaat uit een grote verscheidenheid wat betreft hondenrassen. Lees dus zorgvuldig wat de karaktereigenschappen van elk ras zijn om de hond te vinden die het beste bij u past. Maak gebruik van onze hondenrassen gids om meer te weten te komen over de specifieke karaktereigenschappen van elk ras.


A Welsh springer Spaniel frolicking in the snow's tongue out
Een welsh springer spaniël spelend in de sneeuw

De populairste middelgrote hondenrassen zijn onder andere de airedaleterriër, de ierse terriër, de basenji, de engelse cockerspaniël, de engelse springerspaniël, de basset hound, de welsh corgi cardigan, de welsh corgi pembroke, de engelse buldog, de franse buldog en de staffordshire-bulterriër.


Kunnen middelgrote honden goed omgaan met kinderen?

Als ze goed zijn getraind kunnen middelgrote honden heel goed omgaan met kinderen. Ze zijn niet zo groot dat ze kinderen omver kunnen lopen en niet te klein om bang te zijn voor een druk kind.


Verwante producten

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Er zijn nog geen reacties