Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Grootste hondenrassen

Als u bijvoorbeeld een deense dog of een newfoundlander ziet, zult u onder de indruk zijn van hun enorme formaat. Maar laat u niet misleiden door hun formaat: ook reuzen hebben knuffels nodig.


A magnificent Giant Breed Irish Wolfhound
Een grote ierse wolfshond

Deze grote honden hebben vaak een vrij gereserveerde houding en hebben verrassend genoeg niet de meeste beweging nodig. Wel zijn ze relatief duur om te onderhouden en hebben van alle hondenformaten de minst lange levensverwachting. Als u van plan bent om een grote hond te nemen dan heeft u hier ruimte voor nodig. Een puppy van een groot hondenras mag ook niet teveel bewegen aangezien dit kan leiden tot misvorming van botten.

De populairste hondenrassen zijn onder andere de anatolische herder, de borzoi, de pyrenese berghond , the deense dog, de ierse wolfshond, de newfoundlander, de deerhound en tibetaanse_mastiff.


Kunnen reuze hondenrassen goed omgaan met kinderen?

Laat u niet voor de gek houden door het formaat van deze dieren. Ze zijn ontzettend zachtaardig en hebben een groot hart voor kinderen. Het zal niet nodig zijn om uw grote hond te leren hoe hij zich in de buurt van kinderen moet gedragen. Wel kan het nodig zijn om uw kinderen uit te leggen dat ze niet bang hoeven te zijn voor deze vriendelijke reuzen.


Omlet - verzorging voor honden

Omlet heeft alles wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw hond zich bij u thuis voelt. Ons assortiment luxe hondenmanden, comfortabele hondenbenches en een verscheidenheid aan hondenspeelgoed, snacks en accessoires, zal de band tussen u en uw huisdier versterken en ervoor zorgen dat uw hond snel zijn plekje bij u in huis vindt.

Gerelateerde producten

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Er zijn nog geen reacties