Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

De 7 beste hondenrassen voor kinderen

Honden kunnen een fantastisch maatje zijn voor kinderen. Ze zijn niet alleen gegarandeerd hun beste en meest loyale vriend, maar honden kunnen kinderen ook waardevolle levenslessen bijbrengen, zoals verantwoordelijkheidsgevoel. Maar, zoals elke relatie tussen mens en dier, kinderen moeten leren om de grenzen van de hond te accepteren en aanleren om op een veilige manier met de hond om te gaan. Dit gezegd, er zijn hondenrassen die erom bekend staan goed bij kinderen te passen. Wij hebben een top 7 gemaakt zodat jij de perfecte speelkameraad kunt vinden voor jouw gezin.


1. Newfoundlander

Laat je niet misleiden door de grootte. Deze vriendelijke reus is een fantastisch familiedier met een hart dat net zo groot is als zijn voorkomen. Maar, ze moeten op jonge leeftijd wel leren om niet zomaar tegen mensen op te springen. Ze kunnen door hun grootte simpelweg per ongeluk een kind omver lopen. Maar als een Newfoundlander goed getraind is, zal hij zowel speels als geduldig zijn, wat vooral belangrijk is in huishoudens met kleinere kinderen.

2. Labrador Retriever

Het komt waarschijnlijk niet als verrassing dat de Labrador Retriever op dit lijstje staat. Hij is ongelooflijk populair - de Labrador Retriever is van nature loyaal, vriendelijk en speels, en dat maakt het ideaal voor gezinnen. Labradors zijn dol op mensen van alle leeftijden en vinden het leuk om rondom jongere kinderen te wandelen, maar genieten er ook van om tijd met oudere kinderen door te brengen.

3. Golden Retriever

Ook een deel van de Retriever-familie: de Golden Retriever heeft veel eigenschappen die overeenkomen met die van Labrador Retrievers, en daardoor zijn ze goed met kinderen. Dit ras is intelligent, een echte pleaser en bloeit op door de liefde en genegenheid van zijn familie. En na een fijne, lange wandeling, beloont jouw Golden je in de avond met een rustige knuffelsessie.

4. Engelse Buldog

De Engelse Buldog heeft een stoer uiterlijk, maar het zal je verrassen dat dit ras eigenlijk erg zachtaardig en vriendelijk is tegen kinderen. Het verbaast je vast niet te horen dat Buldogs heel ontspannen zijn en van slapen houden. Bovendien maakt hun bewakersintinct hen erg beschermend ten opzichte van hun naaste familie en vrienden.

5. Boxer

Boxers zijn erg op mensen gesteld en vinden niets leuker dan tijd doorbrengen met hun familie, vooral kinderen. Ze zijn zachtaardig, zorgzaam en houden van knuffelen, maar ze kunnen ook enorm veel energie hebben en springerig zijn als ze niet genoeg beweging hebben gehad. Om te ruig spel te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat de hond door de dag heen genoeg mentale en fysieke stimulatie krijgt.

6. Ierse Setter

Ierse Setters zijn geweldige familiehonden. Ze vinden het leuk om rondom mensen te zijn, met kinderen te spelen en getraind te worden. Als je op zoek bent naar een hond met de juiste hoeveelheid energie voor jouw kinderen, dan kan de Ierse Setter weleens perfect voor je zijn.

7. Beagle

De Beagle is een intelligent, vriendelijk hondenras dat goed met mensen kan omgaan, als hij op jonge leeftijd gesocialiseerd wordt. Ze worden niet snel moe door alleen het spelen van spelletjes, dus moedig ze ook aan te spelen met hun favoriete speeltje en train ze om ze actief te houden.

Omlet en jouw familiehond

Welk ras je ook kiest, Omlet heeft alles wat je nodig hebt om volledig te genieten van het gezelschap van jouw viervoeter. Van hondenmanden om in te rusten na uren spelen, tot benches om de hond veilig te houden en super knusse hondendekens die hem warm houden in de winter: Producten van Omlet zijn ontworpen om huisdieren en hun baasjes te helpen om hun band nog meer te versterken.

Girl with her Dachshund on Omlet Bolster Dog Bed

Meisje met haar Teckel op het Omlet Bolsterbed.

Reacties

Er zijn nog geen reacties