Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Welke maat hond kan ik het beste nemen?


Little and large dogs sat together on an Omlet Bolster Dog Bed

Kleine en grote hond delen een plekje op het Omlet Bolsterbed.

Onze trouwe vrienden komen in alle soorten en maten. Van kleine Chihuahua’s tot Deense Dogs die torenhoog zijn. Je zal bijna vergeten dat al deze soorten dezelfde voorouder hebben. Maar of je nu een voorkeur hebt voor kleine of grote dieren: het valt niet te ontkennen dat honden hun liefde op een geweldige manier aan ons tonen. Maar hoe kom je erachter welke maat hond je moet nemen?

One size does not fit all

Als je een groot huis hebt, betekent dit niet automatisch dat een grote hond dan ook bij je past. En als je een klein huis hebt, betekent dit niet dat je jezelf moet beperken tot een schoothondje of ander klein hondenras. Sterker nog, het gaat om veel meer dan alleen de ruimte die je beschikbaar hebt.

Zoals je zal ontdekken zodra je in de wonderlijke wereld van Omlet duikt, gaat het hebben van huisdieren om het stellen van vragen. Zal een kleine hond met je bestaande hond overweg kunnen? Zijn grotere hondenrassen toegestaan in jouw huurwoning? Zullen de kinderen kunnen omgaan met een kleine hond?

In de volgende pagina’s van de Omlet hondengids vind je alle informatie over schoothondjes, kleine hondenrassen, middelgrote hondenrassen, grote hondenrassen en gigantische hondenrassen. Zo krijg je wat meer begrip van hun karakters en ontdek je welke honden in welke categorie vallen.

Omlet en jouw hond

Welke keuze je ook maakt wat betreft de grootte van jouw hond, Omlet ontwerpt een breed assortiment huisdierproducten die bij alle mannetjes en vrouwtjes passen. Van stijlvolle benches tot duurzame designermanden en hondendekens waar de hond zich lekker in kan verstoppen op een frisse avond: de creaties van Omlet zijn gemaakt om perfect te matchen met honden van iedere vorm en maat.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties