Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Een tunnelsysteem voor cavia's maken

Door caviahokken en rennen door een tunnelsysteem met elkaar te verbinden kunt u een eenvoudige opstelling een stuk interessanter maken. En met de nodige voorbereiding kunt u een uitdagende omgeving voor uw dieren maken.

In zijn eenvoudigste vorm kan een tunnel voor cavia's een verbinding maken tussen een hok en een ren. Het aantal buizen dat u toevoegt aan het systeem is afhankelijk van de beschikbare ruimte. De buizen kunnen een directe route zijn naar de ren, of de loop van bijvoorbeeld een hek of bloembed volgen. U kunt ze verstoppen in de begroeiing of juist een opvallende plaats in uw tuin geven.

Het eerste wat u moet bepalen is de route die de buis aflegt tussen het hok en de ren. Hoe kunnen de bochten het beste worden gemaakt? Of wilt u misschien meer dan één T-splitsing toevoegen om het ondergrondse avontuur voor uw cavia's nog leuker te maken?

Omlets Zippi tunnelsysteem voor cavia's is zo flexibel als het moet zijn. De onderdelen zijn makkelijk aan elkaar en aan de ren en het hok te bevestigen. Ze kunnen moeiteloos worden verplaatst als u bijvoorbeeld het gras wilt maaien of gewoon een andere opstelling wilt maken.


De Zippi caviatunnels verbinden een Eglu caviahok met een Zippi speelren voor cavia's

Modulaire caviatunnels

Met wat ruimte en verbeelding kunt u veel plezier hebben:

  • Gebruik een T-splitsing om een hok te verbinden met twee rennen.
  • Houd de tunnels van de grond met de Zippi tunnelsteunen, zodat de begroeiing eronder behouden blijft.
  • Meerdere hokken kunnen worden verbonden met een centrale, gemeenschappelijke ren of voergebied.
  • Delen van de tunnel kunnen naar een hoger gelegen voerstation worden gebracht of een verbinding vormen tussen een verhoogd caviahok en een ren op grondniveau.

Reacties

Er zijn nog geen reacties