Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Benodigdheden voor caviahokken


Na het kopen van een hok, een ren, een drinkfles en een voerbakje, (of deze gratis heeft ontvangen bij uw Eglu Go kunt u wat accessoires aanschaffen voor in het nieuwe huis van uw cavia's. Speeltjes zijn een leuke aanvulling voor in de ren en uw cavia's zullen blij zijn met de extra uitdaging. Cavia's kunnen zich vermaken met uiteenlopende speeltjes, zoals een eenvoudige krant of een puzzle voor cavia's. Omlet heeft een uitgebreid assortiment speeltjes voor cavia's, verkrijgbaar in onze online shop..

Sommige accessoires dragen bij aan de gezondheid van uw cavia's. Elke cavia kauwt dagelijks op een behoorlijke hoeveelheid hooi. Als u uw cavia's speciaal verrijkt hooi geeft, dan kunt u dit scheiden van hun normale nestmateriaal door middel van een hooiruif. Bij de Eglu Go ontvangt u deze gratis. De hooiruif is bevestigd aan het achterpaneel van het hok zodat deze makkelijk kan worden bijgevuld. Ook kunt u dit accessoire kopen bij de betere dierenwinkels.Hay rack
Een hooirek is een handig accessoire voor in een caviahok

Ook een liksteen van himalayazout is een goed idee, of een andere snack om aan te knabbelen en hun tanden mee te slijten. Een stuk wilgenhout is hiervoor bijvoorbeeld geschikt en u zult uw cavia's hier een groot plezier mee doen..


Lees voor meer ideeën wat betreft accessoires voor in de ren ons hoofdstuk < href="https://www.omlet.nl/guide/cavias/caviahokken/renaccessoires/">Renaccessoires.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties