Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Tunnelbuizen voor cavia's

Hoe meer moeite u besteedt aan de omgeving van uw cavia's, des te aangenamer hun leven zal zijn. Het zijn nieuwsgierige dieren, die het heerlijk vinden om alle hoeken en kieren van hun hok en ren te onderzoeken.

U kunt de leefruimte uitbreiden door uw cavia's tunnels te geven die hun hok met een speelren verbindt. Dit is een praktische toevoeging die bovendien tegemoet komt aan het instinct van uw cavia. In het wild zijn cavia's op hun hoede in open ruimtes, en schieten weg in de bosjes of in een grastunnel als ze zich bedreigd voelen.


Met de Zippi tunnelbuizen voor cavia's verbindt u het hok met een ren

Het Zippi tunnelsysteem voor cavia's

Het Zippi tunnelsysteem voor cavia's is ontworpen met dit in gedachten - iets dat uw cavia's blij houdt door tegemoet te komen aan hun instinct, een praktische toevoeging aan uw set-up en urenlang plezier voor uw gezin. Met de Zippi tunnelbuizen voor cavia's verbindt u alle ruimtes die uw cavia's gebruiken. Het caviahok verbindingsstuk is geschikt voor alle soorten hokken, of dit nu de Eglu Go is, een traditioneel houten hok of een onderkomen dat u zelf heeft gebouwd. Ook kunt u moeiteloos de Zippi (speel)rennen en de inlooprennen van Omlet verbinden met het onderkomen van uw cavia's.

Elke Zippi caviatunnel heeft een diameter van 180mm - de perfecte maat voor alle caviarassen. Het is een duurzaam, weerbestendig, roofdier-proof systeem dat u het hele jaar door kunt gebruiken. Het is flexibel genoeg om rond bomen te leggen, langs een hek of over/rond elk ander obstakel in uw tuin. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar (T-splitsingen, bochten, uitkijkposten en hooiruiven) om het zo veelzijdig te maken als u maar wenst.


De optionele hooiruif is een leuk voerstation voor uw cavia's

Bij het Zippi tunnelsysteem zijn tunnelsteunen te krijgen die de buizen boven uw gazon houden. Indien nodig zijn er de lock-out deurtjes om bijvoorbeeld een ruimte tijdens slecht weer cavia-vrij te houden, of voor het schoonmaken of herinrichten van uw Zippi tunnelsysteem.

De combinatie hok, ren en tunnelbuizen voor cavia's is ideaal - het hok kan dichtbij het huis worden geplaatst terwijl uw dieren in hun ren vers gras hebben, zonder dat u uw dieren steeds zelf hoeft te verplaatsen.

Maak met Zippi van uw caviahok een droomonderkomen (Engels ondertiteld.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties