Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hoe paren honden?

De reu zal beginnen het vrouwtje te besnuffelen. Als ze ontvankelijk is, zal ze haar staart opzij houden. De reu zal vervolgens de teef bestijgen, de daad verrichten en ejaculeren. Hierna zullen de honden een zogenaamde ‘breeding tie’ vormen. De reu zal zijn achterpoot optillen en de honden zullen tegen elkaar aan staan met de penis van de reu nog in het teefje. Dit is het moment dat de bulbusklier van de penis opzwellen waardoor de honden ‘vast komen te zitten’. Dit kan tussen de 2-30 minuten duren. Gedurende dit moment mogen de honden niet worden gescheiden, dit kan schade veroorzaken..

Twee honden in hun grijze mand
Twee honden delen een mand en genieten van elkaars gezelschap Fido Classic hondenmand

Een onervaren teef kan op dit moment angstig worden en het is belangrijk dat ze gekalmeerd wordt om te voorkomen dat ze de reu schade berokkent. Wanneer de dekking is voltooid, zal de bulbusklier van het mannetje kleiner worden zodat de honden van elkaar kunnen scheiden.

Omlet - verzorging voor honden

Omlet heeft alles wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw hond zich bij u thuis voelt. Ons assortiment luxe hondenmanden, comfortabele hondenbenches en een verscheidenheid aan hondenspeelgoed, snacks en accessoires, zal de band tussen u en uw huisdier versterken en ervoor zorgen dat uw hond snel zijn plekje bij u in huis vindt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties