Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Geo vogelkooi

Omlets Geo vogelkooi is de nieuwe generatie luxe onderkomens voor parkieten (ook geschikt voor vinken). Het bevat alles om uw vogels een gezonde en stimulerende omgeving te bieden, in combinatie met een revolutionair ontwerp en een stijlvolle look. Met zijn afmetingen van 62cm (H) x 60cm (B) x 60cm (D) is het meer een mini volière dan een kooi!


Geo Bird Cage for Budgies
Kies een mini volière in plaats van een kooi!

Ge geïntegreerde 'no spill' voer- en drinkbak vangen zadenhulsjes op zodat deze makkelijk kunnen worden weggegooid. Dit zorgt ervoor dat de kooi schoon en netjes blijft. Het schoonmaken van de Geo is enorm makkelijk - een belangrijk aspect bij het uitzoeken van een vogelkooi. De wegwerp papieren onderleggers vangen alle rommel op en kunnen binnen een handomdraai worden weggegooid en vervangen.

De Geo kooi is, anders dan de meeste parkietenkooien, voorzien van twee deurtjes. Zo kunt u makkelijk bij de voorbak van uw vogels en is het eenvoudig om speeltjes en schommels op te hangen in de kooi.


Geo Bird Cage feeder
De no-spill voerbak is een knap staaltje design

De Geo vogelkooi is voorzien van voer- en drinkbakjes, papieren onderleggers en twee zitstokken. Ook kunt u kiezen voor een hoge of lage stand en een nachthoes.

Dit is de Rolls Royce onder de vogelkooien. De moeite waard om voor te sparen en het beste cadeau ooit om aan uw parkieten te geven!

Check out these budgies enjoying their revolutionary new geodesic bird cage

Reacties:

Koning, 4 januari 2024

Wat een mooie kooi .. helaas zoveel rommel maken de vogels Wij hebben de onderste rij met doorzichtig hard plastic uitgesneden en er voor gedaan wat je bijna niet zie .maar het nu veel schoner blijft op de vloer..


Pieraert, 30 april 2020

Kan ik in bovenvermelde kooi Fopussen dwergpapegaaien houden? Bedankt. Jan,


Martin, 10 februari 2020

Ik vind de kooi heel mooi en practisch. Maar er is een ding wat me stoort,dat is die losse zit ring aan de voer en drink bak ,die is hartstikke krom en is niet recht te krijgen .Had van wat steviger materiaal moeten zijn .Dit moeten jullie veranderen. Want het stoort mij als iets niet recht is. Groeten Martin Kessels.