Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hondenbenches voor in de auto

Hondenbenches voor in de auto

Het is een geruststellend idee dat uw hond veilig in zijn bench zit als u hem meeneemt in de auto. Wanneer u uw hond los in de achterbak laat zitten of aan het voeteneinde van de passagiersstoel, laat u onnodig ruimte voor ongelukken. Een hondenbench biedt uw hond een veilige, comfortabele en rustige plek. Door uw hond een bench te geven hoeft u zich niet om uw hond te bekommeren tijdens het rijden.

Geef uw hond thuis benchtraining voordat u hem in zijn bench in de auto zet. Dit voorkomt dat uw hond zich niet op zijn gemak voelt wanneer hij voor het eerst in zijn bench zit terwijl u aan het rijden bent.


Als u op zoek bent naar een hondenbench, dan hebben wij een uitstekende draagbare hondenbench. De Fido Classic is een bench voor zowel thuis als in de auto. Doordat de bench verplaatst kan worden van uw huis naar uw auto, kunt u uw hond zijn vertrouwde plekje geven terwijl hij in de auto zit. Deze bench kan makkelijk worden opgezet en weer in elkaar worden gevouwen. Hierdoor kan de bench makkelijk worden opgeborgen en is het de perfecte bench voor onderweg.


De Fido Classic is kan zowel thuis als in de auto worden gebruikt


Belangrijk

Het kan verstandig zijn om de halsband van uw hond af te doen voordat u hem in zijn bench laat. Er bestaat een kleine kans dat uw hond met zijn halsband ergens achter blijft haken.Reacties

Er zijn nog geen reacties