Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Benchtraining leuk maken


Benchtraining is een belangrijke gebeurtenis in het leven van uw hond. Zorg er daarom voor dat het voor zowel u als voor uw hond een leuke ervaring is. Uw hond moet zich gelukkig en op zijn gemak voelen in zijn bench. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om het voor uw hond een fijne, veilige plek te maken waar hij graag gebruik van maakt.


  • Zorg voor een positieve associatie door gebruik te maken van voer en snacks. Begin met uw hond in de buurt van zijn bench te voeren en leg wat hondensnoepjes op het deken of kunssen in zijn bench. Zo zal uw hond voer (= positief) in verband gaan brengen met de bench.

  • Leg een deken op de bench om het meer op een hol te laten lijken. Veel honden vinden dit aangenaam.

  • Laat uw hond langzaam maar zeker aan zijn bench wennen. U zult geduld met uw huisdier moeten hebben omdat het tijd kan nemen voordat uw hond aan het idee is gewend. Als u overhaast te werk gaat zal dit geen succes hebben. Dit kan frustrerend zijn voor zowel u als uw hond.


Goede benches zijn de Fido Studio en de Fido Classic. Beide benches bieden uw hond een veilige, rustige plek, of u nu kiest voor de Fido Studio die prachtig in uw woning staat, of voor de Fido Classic, die zowel in uw huis als in de auto kan worden gebruikt.


Bij de Fido kunt u een heerlijk luxe hondenbed krijgen, waar uw hond lekker op kan uitrusten na een lange wandeling

Reacties:

Er zijn nog geen reacties