Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

5 dingen waar honden van houden

We houden van onze honden. En hoewel we er zeker van zijn dat ze ook van ons houden; er zijn een aantal dingen waar ze bijna net zoveel van houden als van ons. Naast de meest voor de hand liggende dingen, zoals vlezige snacks en het aaien over hun buik, zijn er een aantal dingen die u uw hond kunt geven om er zeker van te zijn dat hij helemaal gezond en gelukkig is.

1. Een comfortabele hondenbench

Alle honden zijn dol op hun eigen warme en comfortabele bench waar ze rustig in kunnen liggen. Ze vinden het fijn om een veilige plek te hebben om in uit te rusten, of waar ze weg kunnen kruipen wanneer ze bang zijn voor onweer of vuurwerk.


Alle honden, zowel puppy’s als volwassen honden, hebben hun eigen plekje nodig, zoals deze Fido Studio

2. Een uitje met het gezin

Honden vinden het enorm fijn om betrokken te worden bij alle uitjes die het gezin maakt en om regelmatig mee uit te worden genomen voor interessante wandelingen. Elke kans die u heeft om uw hond mee te nemen zal enorm door hem worden gewaardeerd. Dit kunt u misschien wel merken wanneer hij tevreden in slaap valt wanneer jullie weer thuiskomen.


A Burnese Mountain Dog getting lots of exercise on an interesting walk
Een Berner sennenhond geniet van een interessante wandeling

3. Goed bijgehouden medische gegevens

Honden zullen hun baasjes dankbaar zijn voor een goed georganiseerd overzicht van hun vaccinaties zodat duidelijk is wanneer deze opnieuw moeten worden gegeven. Ook zullen ze blij zijn met een microchip of een hanger aan hun halsband met uw contactgegevens, wanneer ze bijvoorbeeld eens de weg zijn kwijtgeraakt.


A maltese pup getting its vaccinations
Een maltezer pup krijgt zijn vaccinaties

4. Vachtverzorging en beloningen

Honden vinden het heerlijk om beloond te worden wanneer ze zich goed hebben gedragen en genieten ervan om regelmatig gekamd, schoongemaakt en verzorgd te worden zodat hun vacht en huid gezond blijven. Ook vinden ze het fijn om altijd een schone bak met vers water te hebben, en een vaste tijd waarop ze gevoerd worden zodat ze weten wanneer het bijna etenstijd is.


A Yorkshire Terrier having its hair trimmed
Een Yorkshire terriër krijgt een trimbeurt

5. Een koele en goed geventileerde auto

Wanneer uw hond in de auto moet wachten is het belangrijk dat hij voldoende schaduw, water en frisse lucht heeft. Honden vinden het nooit fijn om te lang in de auto alleen gelaten te worden. Ook vinden ze het helemaal niet fijn wanneer er aan hun staart wordt getrokken of wanneer er naar ze geroepen wordt wanneer ze iets verkeerd hebben gedaan.Reacties:

Er zijn nog geen reacties