Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hondenmanden

Een geschikte hondenmand biedt uw hond comfort, een gevoel van veiligheid, een goede nachtrust en een plaats om overdag uit te rusten. Honden vinden het fijn om een eigen plek te hebben om zich terug te trekken. Een hondenmand vervult deze behoefte.

De mand van uw hond moet de juiste maat hebben - small, medium or large, afhankelijk van het hondenras dat u heeft (volg het diagram ter indicatie). Is uw hond nog niet uitgegroeid, koop dan een mand die groot genoeg is voor volwassen honden van het ras.


Dog bed size guide

Een praktische optie is om de mand te incorporeren in een bench. Zo wordt de bench een multi-functionele, veilige chill-out omgeving. Dit is de inspiratie achter de Fido Studio hondenbench en Fido Nook. Of misschien heeft u plaats onder de trap waar de hondenmand kan staan.


The Omlet Bolster Bed
Omlets Bolsterbed met traagschuim matras is een fantastische mand voor honden van alle leeftijden

Hondensofa manden

Een andere optie is een hondensofa mand, dat is voorzien van een stevig frame voor het matras en pootjes om het geheel van de vloer te halen om overlast door tocht te beperken. Dit voorkomt ook ophoping van haar en vuil, wat een probleem kan zijn bij hondenmanden die rechtstreeks op de vloer staan. Bovendien is het mogelijk om een versleten matras te vervangen, terwijl het frame levenslang meegaat.

Een comfortabele hondenmand kan eelt, pijnlijke en kale plekken voorkomen - iets waar honden die slapen op een houten of stenen vloer of ruwe vloerbedekking last van kunnen krijgen. Als honden ouder worden en hun gewrichten stijver worden, zullen ze het comfort van een goed hondenmatras waarderen.

Heeft u meer dan één hond, dan zullen ze meestal hun eigen plek willen hebben om te slapen, apart van elkaar. Het is daarom belangrijk om de hondenmand niet te zien als de hondenvariant van CouchSurfing! Toont een hond interesse in het comfortabele matras van een andere hond, maak dan duidelijk dat dit niet de bedoeling is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties