Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

De veiligste manier om uw hond in de auto te vervoeren

Uw hond meenemen op een weekend vol avontuur kan een mooie manier zijn om uw hond te laten merken hoeveel u van hem houdt. Zie het als een speciale hondenvakantie waar hij nieuwe dingen kan ervaren en ruiken terwijl hij waardevolle tijd doorbrengt met zijn favoriete mens (u!). Om deze droom voor hem werkelijkheid te maken zijn er een aantal dingen die u moet weten over het veilig vervoeren van uw hond in de auto.


A Bulldog traveling in the car
Een hond op reis met de auto

Voor een puppy is reizen met de auto een nieuwe ervaring. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat er een ongelukje gebeurt wanneer u uw pup ophaalt om hem naar zijn nieuwe huis te brengen. Geef uw hond een kartonnen doos en leg hier kranten in. Ook is het een goed idee om iemand bij u te hebben in de auto die uw pup wat afleiding kan geven tijdens deze voor hem nieuwe ervaring. Vergeet niet de auto goed te ventileren, zorg ervoor dat het niet te warm of koud is.


Wagenziekte bij honden

Om te voorkomen dat uw hond ziek wordt wanneer hij met de auto reist, kunt u hem hier het beste vanaf jonge leeftijd aan laten wennen. De eerste weken dat u uw nieuwe pup of hond heeft, is het het beste om hem zo vaak mogelijk mee te nemen in de auto. Neem hem mee naar verschillende bestemmingen zodat uw pup autorijden niet alleen associeert met een bezoek aan de dierenarts. Door uw hond tijdens de vier uren naar aanloop van de reis niet te voeren verkleint u de kans op wagenziekte. U kunt snacks in zijn bench verstoppen zodat uw hond iets heeft om zich mee bezig te houden en hij zich op zijn gemak zal voelen. Zorg er altijd voor dat de auto goed geventileerd is en een aangename temperatuur heeft.


Hondenreisbench voor in de auto

Een hondenbench is de perfecte manier om uw hond veilig met de auto te vervoeren, wanneer u hem naar de dierenarts moet brengen of tijdens een lange reis op vakantie. Wanneer u een reisbench koopt voor uw hond moet u goed over het formaat nadenken, niet alleen vanwege uw hond maar ook vanwege uw auto! Onze draagbare hondenbenches zijn verkrijgbaar in verschillende maten - wees er zeker van dat u een koopt die in uw auto past.


Een hondenbench maakt het reizen met honden in de auto veiliger en makkelijker

De handigste reisbenches voor honden hebben een voorpaneel met een hoek, zodat u de ruimte van uw achterbak zo goed mogelijk kunt benutten. Neem een bench waarvan de deur kan worden vergrendeld, een anti-slip bodem heeft om te voorkomen dat de bench gaat schuiven en een verwijderbare plastic lade die makkelijk kan worden schoongemaakt nadat er een modderige hond in heeft gezeten of wanneer hij een ongelukje heeft gehad.Verwante producten

Klantenfoto's

Reacties: Leave a comment

Er zijn nog geen reacties