Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Speelgoed voor kippen

Al zullen kippen niet spelen zoals een hond met een stok of een kat met een balletje wol, wat plezier wordt natuurlijk wel op prijs gesteld.

Kippenspeelgoed kan het best worden beschreven als een object waar een vogel interactie mee kan hebben - dingen de ze stimuleren en een aanspraak doen op hun instinct en natuurlijke gedrag.

Het eenvoudigste, klassieke accessoire voor kippen is een zitstok. Omlet heeft de perfecte, weerbestendige zitstok ontworpen, die overal in de ren van uw kippen kan worden bevestigd. De vogels zullen een zitstok gebruiken om op te rusten en tegen elkaar aan te kruipen na een namiddag druk te hebben rondgescharreld.


Chicken swing
Schommelende kip!

Kippenschommels

Zoals alle dieren kunnen ook kippen zich gaan vervelen als ze niets hebben om zich mee bezig te houden. Een kippenschommel klinkt misschien een beetje vreemd maar kippen vinden het heel leuk om te schommelen, net als bijvoorbeeld een parkiet of vink. Het komt op allerlei manieren tegemoet aan hun instincten. Kippen zitten graag op stok en hebben graag een goede uitkijkplaats. Daarom gaan ze vaak bovenop hun hok zitten, of op een omgekeerde emmer om een beter uitkijkpunt te hebben. Een schommel vervult al deze behoeften, met schommelen als bonus.

Omlets Chicken Swing heeft een uniek ontwerp, waardoor kippen de schommel zelf kunnen laten bewegen. De textuur op de schommel zorgt voor extra grip. Iedereen die twijfelt of een kippenschommel echt voor plezier kan zorgen moet zien hoe de vogels kibbelen om wie er als volgende mag schommelen.

Peck Toys voor kippen

Kippen houden ervan om naar voedsel te zoeken door de grond om te halen en in hoekjes en onder stenen te kijken of ze misschien iets smakelijks hebben gemist. Aan dit instinct wordt tegemoet gekomen met peck toys voor kippen. Omlet verkoopt Peck Toys die aan de ren kunnen worden opgehangen (pendant model) of in de grond kunnen worden gestoken (Poppy model). Net als bij een feeder voor wilde vogels, valt het voer geleidelijk uit de Peck Toys als de kippen ernaar pikken. De vogels kunnen het met voer gevulde reservoir zien en deze manier van voeren is bijzonder stimulerend en bevredigend voor ze.

De Caddi snackhouder voor kippen is een variatie op de hierboven beschreven peck toys. Het kan worden gevuld met verse groente en groenvoer, en heeft eveneens een uitdagend en praktisch aspect. Het houdt het voer van de grond en voorkomt zo dat het vuil wordt. Ook voorkomt het voorspillen en houdt het plaagdieren op afstand. Perfect!


The Caddi Chicken Treat Holder
De Caddi snackhouder voor kippen houdt uw dieren gelukkig

U kunt ook fruithouders aanschaffen die hetzelfde doel dienen. Omlet verkoopt bijvoorbeeld een fruitspies en een accessoire om een appel op te hangen, allemaal verkrijgbaar in onze online winkel. Ze combineren de dingen die belangrijk zijn in een kippenleven - natuurlijk scharrelgedrag, voldoende voer en een hoop plezier.

De voer voetbal is waarschijnlijk het grappigste speeltje. U kunt de bal vullen met voer waarnaar de kippen zullen pikken waardoor de inhoud langzaam wordt vrijgegeven. Het balspel zal al snel in volle gang zijn en uw kippen zullen wat fraai snavelwerk laten zien als ze de bal over het grasveld bewegen. Plezier voor uw kippen en natuurlijk heel leuk om naar te kijken!

Niet alle peck toys zijn op basis van voer. Alles wat hangt is een uitdaging voor kippen en ze zullen enthousiast reageren op pinata-achtige voorwerkpen waarnaar ze kunnen pikken of aan stukken kunnen scheuren. Omlet biedt verschillende kleurrijke hangende peck toys aan.

Het interactieve voerspeelgoed waar uw kippen altijd al van droomden in actie!

Reacties:

Er zijn nog geen reacties