Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Oranje rex

Geschiedenis

De dekharen van de rex hebben dezelfde lengte als de wolharen waardoor hun vacht fluweelzacht aanvoelt. Ze werden oorspronkelijk voor hun vacht gefokt maar zijn ook geschikt voor hun vlees. Chinchilla en havana rex-pelsen waren erg populair. Kleuren, zoals oranje, waren echter minder waard ondanks de rijke kleur. Later werden ze ook populair als show konijnen.

Een oranje rex weegt tussen 2.7 en 3.6kg. Deze konijnen hebben een goed geproportioneerd lichaam met een middelgrote kop, sterke achterpoten en rechtopstaande oren. De oranje kleur loopt op de flanken mooi over in de witte buik.

Gedrag

De rex is een middelgroot konijnen en geschikt als huisdier, als ze vanaf jonge leeftijd voldoende in handen zijn geweest. Ze hebben de neiging nerveus te zijn maar over het algemeen is dit een vriendelijk ras.

Verwante producten

Oranje rex afbeeldingen

Oranje rex te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Oranje rex te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Oranje rex

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit ras. Klik hier om een beoordeling te schrijven.