Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Rex

De prachtige donkere vacht van een castor rex konijn Rex oranje konijn Een mini rex konijn met prachtige dikke witte vacht De prachtige lange oren van een otter rex konijn Een castor rex konijn dat hoog op zijn achterpoten staat Een castor rex konijn met een prachtig lang lichaam Een castor rex konijn met heerlijk zachte vacht De mooie pluimstaart en grote oren van een castor rex konijn Een mini rex konijn met mooie lange oren Een close up van de prachtige donkere ogen van een mini rex konijn Een lief klein mini rex konijntje dat een wortel eet Een prachtig otter rex konijn met ongelooflijk lange oren Een jong otter rex konijn met korte oren en mooie donkere ogen Een jong otter rex konijn met kleine oortjes en een zachte donkere vacht Een otter rex konijn met ongelooflijk zachte donkere vacht De mooie lange witte oren van een zwart rex konijn De prachtige korte dikke zwarte vacht van een zwart rex konijn

Rex Geschiedenis

De eerste rex konijnen kwam tot stand in het dorp Louché-Pringé in Frankrijk in 1919. De vachtkleur van deze konijnen was castor.

De rex heeft een fluweel-achtige vacht waarvan de dekharen dezelfde lengte hebben als de wolharen. Er wordt aangenomen dat dit het gevolg is van een recessieve mutatie die ook voorkomt bij wilde konijnen.

De rex werd voor het eerst tentoongesteld in Parijs in 1924. Sinds 1925 wordt het ras in verschillende landen in Europa erkend.

Rex Gedrag

Het rex konijnen is één van de intelligentste konijnenrassen. Ze zijn vrij actief en speels, maar hebben ook een kalme kant.

Rex Variëteiten

De rex komt voor in veel verschillende kleuren zoal amber, zwart, blauw, gebroken (wit met vlekken in één of twee kleuren), californian, castor, chinchilla, chocolade, lila, lynx, opaal, otter (zwart, blauw, chocolade en lila), rood, sable, seal en wit.

Rex Status

gangbaar

Verwante producten

Rex afbeeldingen

Rex te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Rex te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Rex

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.