Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Franse hangoor

De ongelooflijk zachte vacht van een franse lop konijn De prachtige flaporen van een franse lop konijn Wit franjepoot konijn Een franse lop konijn met mooie voskleurige vacht De mooie, smerige vacht van een franse loper De korte stompe neus van een franse lop konijn Franse schaapskonijn Franse vlinder konijn

Franse hangoor Geschiedenis

De Franse hangoor is ontstaan in Frankrijk rond het midden van de negentiende eeuw. Het werd in het VK geïntroduceerd als vleesras. In 1965 werd het ras voor het eerst tentoongesteld waarna het populaire showkonijnen zijn gebleven.

De Franse hangoor is een groot konijnen en weegt vaak meer dan 4.5kg. Het heeft hangoren, een bijna vierkant voorkomen, een kort lichaam en een grote kop. De voorpoten zijn kort en recht, de achterpoten worden langs het lichaam gedragen.

Franse hangoor Gedrag

De Franse hangoor is groot en daarom vrij gemoedelijk maar kan net zo makkelijk als andere rassen gedragsproblemen ontwikkelen. Door hun formaat moet degene die dit konijn oppakt weten hoe dit moet. Ze hebben een groot hok/ten nodig om vrij in te kunnen bewegen. Deze konijnen zijn niet geschikt voor kleine kinderen of mensen met beperkte ruimte, al kunnen ze in huis worden gehouden.

Franse hangoor Variëteiten

Zwart, wit, bruin, blauw, agouti, chinchilla, opaal. sooty fawn, siamese sable, oranje, reebruin, ijzer en butterfly (wit op onderbuik, borst, poten en neus en een hiervoor genoemde kleur op de rug en oren met een kenmerkende butterfly markering op de kop).

Franse hangoor Status

gangbaar

Gerelateerde producten

Franse hangoor afbeeldingen

Franse hangoor te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Franse hangoor te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Franse hangoor

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.