Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Nanking

Geschiedenis

De Nanking is een echte kriel van ongeveer dezelfde grootte als de Sebright. Volgens H. Eason Smith werden de Nankings waarschijnlijk gebruikt bij de ontwikkeling van de Sebrights, waaruit blijkt dat dit ras al heel lang bestaat. Er wordt veel gespeculeerd over waar ze oorspronkelijk vandaan komen, het meest waarschijnlijk is dat ze in Groot-Brittannië zijn geïmporteerd vanuit India.

Gedrag

De Nanking is een sterke vogel die maar langzaam volwassen wordt. De hennen leggen heel kleine, roomwitte eieren, broeden uitstekend en zijn zorgzame moeders. Nankings kunnen het verdragen wanneer ze in een gesloten ruimte te worden gehouden. Sommige Nankings vliegen weg, andere zijn vriendelijk. De hanen kunnen wel eens agressief zijn.

Variëteiten

Het lichaam van een Nanking heeft een eenkleurige roodbruine kleur met zwarte staartveren. Ze hebben of een enkele kam of een rozenkam. Hun poten zijn blauw of wit van kleur. De Nanking is van hetzelfde type als de Sebright en heeft dezelfde kleur als de New Hampshire.

Status

gangbaar

Verwante producten

Nanking afbeeldingen

Nanking te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Nanking te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Nanking

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit ras. Klik hier om een beoordeling te schrijven.