Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Plymouth Rock bantam

Kriel wit vrouwtje Kriel wit mannetje

Plymouth Rock bantam Geschiedenis

De Plymouth Rock bantam is een miniatuur versie van de Plymouth Rock die door een aantal verschillende fokkers in diverse landen gefokt is. De eerste Plymouth Rock bantams werden in het begin van de 20e eeuw tentoongesteld in Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Voor een kriel is het een vrij grote vogel met een lang lichaam, korte staart, diepe, mooi geronde borst en gele poten. Ze hebben een enkele kam van gemiddelde grootte en grote, roodachtig bruine ogen.

Plymouth Rock bantam Gedrag

De Plymouth Rock bantam is een sterk, al vroeg leggend ras dat een groot aantal eieren kan produceren zonder broeds te worden. Die eieren hebben een lichte roomkleur. De Plymouth Rock bantam is geen vlieger, dus er is geen bijzonder hoge omheining nodig om ze binnen te houden. Het zijn vriendelijke vogels die makkelijk tam te maken zijn. De kuikens groeien snel en een haantje kan ongeveer 1½ kilo wegen.

Plymouth Rock bantam Variëteiten

Zwart, wit, eenkleurig roodbruin, colombiaans, roodbruin colombiaans, veelvuldig krijtstreep patrijs (drievoudig gezoomd), krijtstreep zilver patrijs, gestreept, rood gestreept, blauw gezoomd en rood porselein. Hiervan is gestreept de meest gewilde kleur.

Plymouth Rock bantam Status

gangbaar

Gerelateerde producten

Plymouth Rock bantam afbeeldingen

Plymouth Rock bantam te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Plymouth Rock bantam te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Plymouth Rock bantam

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.