Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Welbar

Welbar Geschiedenis

De welbar is in 1941 in Groot-Brittannië ontstaan, door een kruising van de welsummer met de barred Plymouth rock. Het zijn recht op hun poten staande, actieve vogels met een goedgebouwd lichaam, een brede, lange rug en een volle, goedgeronde borst. De vleugels zijn netjes langs hun zij gevouwen en de staart is lang en vol en wordt hoog gedragen. Ze hebben een diep, breed onderlichaam. De snavel is kort en diep en ze hebben een middelgrote, rechtopstaande enkele kam. De voorkant van hun kop is glad, de wanglellen zijn middelgroot en zitten dicht bij elkaar, de oorlellen zijn klein. Ze hebben een overvloedige massa nekveren en een lange, slanke hals. Op hun poten zitten geen veren en ze hebben vier tenen. Hun gevederte is zijdeachtig.

Welbar Variëteiten

De silver welbar is overwegend zilver over het hele lichaam met af en toe zwart geparelde nekveren en zwarte strepen op vleugel en staart. De borst is zwart met zilveren vlekken. Het vrouwtje heeft een zalmkleurige borst met zwartgestreepte nekveren. De gold welbar is voor het grootste deel goud, maar het mannetje heeft zwart geparelde nekveren en zwarte strepen op vleugel en staart en zijn borst is goud met zwarte strepen. Het vrouwtje heeft zwarte strepen, die op haar kop en nekveren weer met wit gestreept zijn. De borst is zalmkleurig en de vleugels en rug zijn licht gestreept met grijs. De staart is bruinachtig geel en licht gestreept.

Welbar Status

gangbaar

Gerelateerde producten

Welbar afbeeldingen

Welbar te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Welbar te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Welbar

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.