Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Hybride

Geschiedenis

Hybride vogels zijn in hoge mate gekruiste kippen. De meeste hybriden zijn gebaseerd op de klassieke Rhode Island red, Maran, Plymouth Rock, Sussex of leghorn. De ontwikkeling van hybride kippen steeg in de jaren 1950 naar aanleiding van de enorme toename in de vraag naar eieren en vlees. De bruine legkip is de meest voorkomende hybride. De laatste jaren zijn er echter steeds verschillende hybriden beschikbaar.

Gedrag

Hybride kippen zijn doorgaans zo gefokt dat ze goed eieren leggen, vriendelijk en dociel zijn. Het uiterlijk van het verendek is van veel minder groot belang dan bij de zuivere rassen.

Variëteiten

Er is een grote verscheidenheid hybride kippen beschikbaar, waaronder de black rock, maran cuivre, bovans nera, calder ranger, goldline, meadowsweet ranger, white star, Sussex star, bluebelle, speckedlys, isa brown.

Status

gangbaar

Verwante producten

Hybride afbeeldingen

Hybride te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Hybride te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Hybride

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit ras. Klik hier om een beoordeling te schrijven.