Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Speckledy

Speckledy Geschiedenis

De speckledy is een moderne hybride die komt van de kruising van een Rhode Island red en een maran. Het gevederte lijkt sprekend op dat van de maran maar ze leggen veel meer eieren. Het zijn grote, doch elegante vogels met een diepe borst, een omhoogstekende staart en bleke poten. Hun kam is middelgroot en rood en heeft inkepingen en hun gezicht is glad. De oor- en wanglellen zijn klein en glad en de snavel is gekromd en gevlekt. Speckledys hebben lichte, bruinrode ogen.

Speckledy Gedrag

De speckledy is een dociele, makkelijk handelbare vogel. Het zijn uitstekende, betrouwbare leghennen die donker kastanjebruine, meestal gespikkelde eieren leggen. De eierschaal is bijzonder sterk en de dooier is diepgeel. Ze zijn heel geschikt als scharrelkip en vinden het fijn om zelf hun voedsel te zoeken. Hun dichte verendek is zijdezacht.

Speckledy Variëteiten

Speckledys hebben de koekoekskleur met een kleurverloop van heel donkergrijs tot zilver.

Speckledy Status

gangbaar

Verwante producten

Speckledy afbeeldingen

Speckledy te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Speckledy te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Speckledy

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.