Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Cream legbar

Cream legbar Geschiedenis


De cream legbar is een gekuifde kip. Het is een echt vanzelf te seksen kip, wat inhoudt dat het geslacht van de kuikens te zien is aan de kleur van hun veren. Het is een oud, zuiver ras, dat in de jaren 1930 is ontstaan als kruising tussen bruine leghorn en barred rock, met een beetje Araucanabloed erbij. Het zijn erg stevige, gespierde vogels met een wigvormig lichaam, dat breed in de schouders is en naar achteren smal toeloopt. De vleugels zijn groot en worden dicht tegen het lichaam aan gedragen; de rug is lang en plat, terwijl de staart in een hoek van 45 graden staat. Ze hebben een sterke snavel en een kleine, rechtopstaande enkele kam met vijf tot zeven gelijkmatige punten. Ze hebben een kuif die aan de achterkant van de kop achter de kam ligt. Die is klein bij de hanen en groter bij de hennen. Ze hebben een glad gezicht met afhangende crèmekleurige of witte oorlellen, lange, dunne halskwabben en een lange, goedbeveerde nek. Ze hebben een gele snavel en rood gezicht, kam en halskwabben. Hun gele poten en voeten zijn sterk en veerloos en ze hebben vier gelijkmatig gespreide tenen.

Cream legbar Gedrag


Het mannetje weegt 3-3½ kilo en het vrouwtje 2 tot 3 kilo.

Cream legbar Variëteiten


Het mannetje heeft roomkleurig gestreepte nekveren en de zadelveren zijn roomkleurig met donkergrijze dwarsstrepen en roomkleurige punten. De rug en de schouders zijn overwegend roomkleurig, dwarsgestreept met donkergrijs. De primaire slagpennen in de vleugels zijn donkergrijs gestreept en de secondaire hebben roomkleurige punten. De borst en staart zijn donkergrijs gestreept en de kuif is roomkleurig en grijs. Het vrouwtje heeft zacht gestreepte roomkleurige nekveren. De borst is bijna zalmkleurig, terwijl het lichaam zilvergrijs met brede dwarsstrepen is. De vleugels zijn gespikkeld met grijs en de staart is zilvergrijs met een licht streeppatroon.

Cream legbar Status


gangbaar

Cream legbar afbeeldingen

Sheila de crème legbar uit voor een scharrel in de tuin
Cream Legbar Hen
Twee room legbar kippen
Corrigeer de kleuring van het vrouwelijke legbar-kuiken.
Legbar hen, eerste keer op gras.
Fokkerij van legbars die genieten van een zonnige dag.
21 weken oud.
Crème beenstangen
Legbar vrouwelijk
Kourtney en Kim er is een derde Khloé als hun alle zussen en maken grote ophef over alles waarvan we dachten dat de Kardashians bij hen pasten als een naam.
het temmen van crested cream legbar
cream legbar cockeral (eigenaar: Alan Downey)
Cream Legbar-eieren
18 weken oude creme legbar jongen
Crème legbar jongen uitkomen
Creme legbar kuikens ~ 2 jongens en 1 meisje van 6 dagen oud
cream legbar hen
drinken in de zon
Crème leesbaar
Moeder en zoon room legbar
Room legbar mannelijke kip
Room leesbaar mannetje
Crème legbar hen
ons nieuwe huisdier
Crème Legbar hen
Legbar-meisjes en een jongen - de bleke, niet-gestripte vogel
Legbar meid kuiken
Jongen (l) en meisje (r) kuikens
Crème legbar 2 dagen oud

Cream legbar te koop


Let wel: Alle dieren die hier staan vermeld, kunnen alleen opgehaald worden. Ze kunnen niet geleverd worden door de verkoper of door Omlet. Als je een dier hebt gekocht, dan krijg je een e-mail met de contactgegevens van de verkoper.
Verkoop hier
Het is gratis
Sorry, er wordt momenteel geen Cream legbar te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Cream legbar


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.